OPEN DAG    

 

Aanstaande zondag 20 maart 2016 ben je welkom op het atelier van Jouw stoute schoenen, op de Oudeschans 21 te Amsterdam op de Open dag. We vertellen je alles over het cursusaanbod en de mogelijkheden van vrij werken op het atelier en de flexibele werkplekken die te huur zijn. Ook verkopen we bijzonder leer, houten zolen en fournituren. Je bent welkom van 11.00 - 16.00.

Tijdens de open dag kun je ook de producten van Creative Lab 72 bewonderen en aanschaffen. Maar je kunt natuurlijk ook een paar handgemaakte schoenen bestellen.

Tijdens de open dag kun je ook deelnemen aan een workshop voetscrub maken.

zondag 20 maart van 11.00-16.00 op de Oudeschans 21

 

CURSUSJAAR 2016

 

Leer een ambacht, creëer design, maak het paar schoenen of de tas die je altijd al wilde hebben.

Gewoon hartje Amsterdam. Doe mee en maak je dromen waar!


Droom jij over jouw eigen ontworpen schoenen. Wil jij ook flaneren op jouw eigen gemaakt schoenen? Of wil je liever die beroemde IT-bag maken naar jouw eigen wensen in jouw eigen kleur?

Dan ben je hier aan het goede adres. Jouw stoute schoenen verzorgt intensieve, basis en jaarcursussen op het gebied van tassen en schoenen. De jaarcursus start weer in september, zowel op de vrijdag als op zaterdag zijn er plaatsen beschikbaar. Je kunt ook starten in januari 2017. Meld je aan via info@jouwstouteschoenen.nl.


Liever eerst een basiscursus volgen? Dat kan ook. Je kunt het hele jaar door instromen voor de basiscursus. Dit jaar hebben we de mogelijkheid om een basiscursus schoenen maken voor het eerst ook in de avonduren te volgen. Dus pak die kans en kom in 20 avonden die schoenen maken. Meer informatie info@jouwstouteschoenen.nl of kom langs op vrijdag of zaterdag om kennis te maken en de andere cursisten te leren kennen. Je bent van harte welkom van 14.00-17.00.

 

 

Leather stitching pattern making