Welkom bij Jouw stoute schoenen   
Hét adres voor handgemaakte schoenen en tassen & cursussen en workshops op maat!

Sneakers customizen

 

Sneakers customizen? Bij Jouw stoute schoenen? Tuurlijk, ook dat kan. Samen met ons jonge team hebben we een super creatieve workshop ontwikkeld voor Nike liefhebbers.

Neem je favo sneakers mee naar het atelier en leef je uit. Kies een van de mooie stoffen of leerstalen die je gebruikt om jouw Nikes helemaal te customizen zoals jij wilt.

Kies, knip, plak en stik en loop op echt unieke sneakers het atelier uit. Deze sneaker workshop wordt gegeven door Isabel Wolfs. Isabel is afgestudeerd aan de Haagse Kunstacademie Willem de Kooning met haar sneakercollectie. Kijk op instagram @studiowolfs voor een impressie van haar werk.

Onder deskundige begeleiding van Isabel kun je met een gerust hart jouw Nikes customizen.

Minimaal aantal deelnemers: 2

Maximaal aantal deelnemers: 6

 

Tijdsduur: 3,5 uur

Data: deze workshop kan alleen geboekt worden in overleg, neem voor data en beschikbaarheid contact met ons op.

Kosten: € 199 per persoon

Inclusief: leer, stoffen. Tijdens de workshop ontvangt u 10% korting op fournituren en leer.

Inclusief: een gezellige avond, koffie/thee en een koekje


Jouw stoute schoenen biedt al meer dan tien jaar leuke educatieve en creatieve cursussen en workshop op het gebied van schoenen, tassen en lederwaren. We werken met kleine groepen - minimaal twee en maximaal twaalf deelnemers, tenzij anders aangegeven. Onze vaste workshopdagen zijn dinsdag/woensdag/vrijdag/zaterdag/zondag. Wil je met jouw eigen groep een van onze workshops plannen, neem dan contact met ons op en plan je eigen dag/tijd. Bent u met meer dan 12? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een workshop op maat/locatie.

 E-mailen
Map
Instagram