picture-2600 (6)

Welkom bij Jouw stoute schoenen

Hét adres voor handgemaakte schoenen en tassen & cursussen en workshops op maat!

Ontwerp & producties

Jouw stoute schoenen maakt eigen ontwerpen, kleine productieseries, samples en meer. Vanaf het begin van haar oprichting heeft Jouw stoute schoenen met veel plezier in opdracht van derden schoenen ontworpen en gemaakt. Maar ook eigen producties zijn ontwikkeld en zullen binnenkort op de markt worden gebracht.

Handgemaakte schoenen


Jouw stoute schoenen maakt unieke paren voor unieke mensen. Heeft u een ontwerpwens dan kunnen we u daar in veel gevallen bij helpen. We maken uw ontwerp of we maken een ontwerp voor u.


Het maken van unieke ontwerpen is een uitdaging die Jouw stoute schoenen niet uit de weg gaat. De afgelopen jaren hebben we veel mensen gelukkig gemaakt met een paar handgemaakte schoenen of tas op maat.


Een handgemaakt paar schoenen kunt u bij Jouw stoute schoenen bestellen vanaf 1500 euro. We maken altijd eerst een proefmodel en laten u dat uitgebreid door passen, pas als u tevreden bent over de pasvorm en het ontwerp maken we het uiteindelijke paar.

Samples & kleine

productie


Jouw stoute schoenen kan u helpen bij het maken van patronen, het aanpassen van leesten, het maken van samples en bij ontwerpvragen. U krijgt een offerte op maat voor elk project dat u wilt laten uitvoeren.


Heeft u een sample of productievraag dan kunt u contact opnemen met Jouw stoute schoenen via het contact formulier.


Om een impressie te krijgen van de diverse projecten die Jouw stoute schoenen de afgelopen jaren heeft uitgevoerd kunt u hier de fotogalerij bezoeken.

We voeren uw opdracht met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uit. U heeft invloed op het ontwerp, de keuze van het leer en de pasvorm van de schoenen.


Liever een tas op maat laten maken? Ook dat is mogelijk. U kunt contact opnemen met Jouw stoute schoenen via het contactformulier om een afspraak te plannen. Een handgemaakte tas van leer start bij 700 euro.


Jouw stoute schoenen maakt de tassen en schoenen geheel in het eigen atelier in Amsterdam en alles wordt op maat en met de hand gemaakt. Uw tas of paar schoenen is dan ook werkelijk een uniek en prachtig werkstuk waar wij veel energie, liefde en aandacht aan besteden.

Het maken is arbeidsintensief. Het maken van een handgemaakte tas of schoenen kan zomaar zes weken in beslag nemen, houdt daar rekening mee bij het bestellen van uw unieke schoen of tas.

Eigen merken & unieke paren

Jouw stoute schoenen ontwerpt en maakt graag mooie producten. Momenteel ontwikkelen we Timmy Toes. Een schoenenmerk voor Baby's en Toddlers. Voor de allerkleinste hebben we een lijn ontworpen van lieve babyslofjes, van de allerzachtste geitensuede in sprekende kleuren.


Voor de Toddlers hebben we een lijn van vier modellen ontworpen, wederom uitgevoerd in de mooiste zachte geitensuede in sprekende kleuren. Op deze schoentjes kunnen de kleinste voetjes de eerste stapjes met een gerust hart zetten. Houdt de website in de gaten voor meer informatie over lancering, maten en meer.


Ons productiemotto:

Jouw stoute schoenen vindt het belangrijk om waarde toe te voegen. Het favoriete materiaal van Jouw stoute schoenen is leer.Onnodige verspilling wordt vermeden en daar waar het kan gebruiken en hergebruiken we de restmaterialen voor onze kleinere lederwaren producties.


Daarnaast willen we de wereld niet onnodig belasten met nog meer spullen, dat betekent dat Jouw stoute schoenen er voor heeft gekozen om haar producten in kleine oplagen te maken. Een aantal van de producten die wij maken, waaronder de schoentjes van Timmy Toes en onze lijn Fish worden in principe alleen als just-in-time productie gerealiseerd.


Dit betekent dat we pas na uw bestelling, uw persoonlijke Timmy Toes of Fish, beginnen met produceren. Zo krijgt u een uniek voor u persoonlijk vervaardigd product. Een uniek cadeau. Met persoonlijke aandacht. We werken met prachtige ontwerpen, materialen en met respect voor mens en milieu.