picture-2600 (5)

Welkom bij Jouw stoute schoenen

Hét adres voor handgemaakte schoenen en tassen & cursussen en workshops op maat!

workshop tassen
maken uitgebreid

Deze workshop is voor jou als je zelf achter de naaimachine wilt kruipen en wilt weten wat er komt kijken bij het maken van een leren tas.

Tijdens de workshop kun je met de twee stukken leer en fournituren die je kunt gebruiken aan de slag. Je hebt naast zwart leer ook de keuze uit allerlei leuke kleuren en prints. Je knipt of snijdt de patroondelen, of bedenkt eerst een 'vierde' model en gaat aan de slag met rits inzetten, leren hoe de naaimachines werken, waar je jouw aandacht moet richten om recht te stikken en welke naaimachines we allemaal hebben op het atelier.

Vervolgens ga je zelf aan de slag achter de naaimachine en werk je jouw model tas af met de studs en holnieten. We werken met een kleine groep of zelfs individueel zodat je alle aandacht krijgt.

De prijs van de workshop is inclusief leer en fournituren. Tijdens de workshop is het mogelijk om fournituren en leer tegen een gereduceerd tarief aan te schaffen.

Minimaal aantal deelnemers: 1


Maximaal aantal deelnemers: 4


Tijdsduur: 3 uur


Data: Elke woensdagavond van 18:00- 21:00.


Andere dagen en tijden op aanvraag.


Kosten: € 129 per persoon


Inclusief: leer, fournituren, zilveren of goudkleurige ketting. Tijdens de workshop ontvangt u 5% korting op fournituren en leer uit het atelier.


Inclusief: een gezellige avond, koffie/thee en een koekje.

Jouw stoute schoenen biedt al meer dan tien jaar leuke educatieve en creatieve cursussen en workshop op het gebied van schoenen, tassen en lederwaren. We werken met kleine groepen - minimaal twee en maximaal twaalf deelnemers. Onze vaste workshopdagen zijn dinsdag/woensdag/vrijdag. Wil je met jouw eigen groep een van onze workshops plannen, neem dan contact met ons op en plan je eigen dag/tijd. Bent u met meer dan 12? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een workshop op maat/locatie.