picture-2600 (4)

Welkom bij Jouw stoute schoenen

Hét adres voor handgemaakte schoenen en tassen & cursussen en workshops op maat!

Workshop tassen maken

Workshop tassen maken eenvoudig

Workshop tassen maken uitgebreid

Tijdens de tassen workshop uitgebreid kun je kiezen uit drie modellen. Je leert een rits inzetten, leer snijden en fournituren plaatsen.


Super leerzaam en leuk om te doen.

Jij zoekt samen met een aantal vriendinnen, collega's of familieleden een leuke creatieve workshop in een gezellig en professioneel atelier. Dan is deze tassen workshop dé workshop die je niet wilt missen. Zonder moeilijke stappen, zonder gedoe, gewoon een leuke workshop met een supermooie en unieke lederen tas als resultaat?

Je hebt de keuze uit twee modellen in diverse kleuren leer. Om de tas af te maken heb je de keuze uit zilveren of gouden fournituren en een zilveren of gouden ketting.


Tijdens de workshop is het mogelijk om fournituren en leer tegen een gereduceerd tarief aan te schaffen. U kunt een lederen hengsel aanschaffen voor 10 euro.


Minimaal aantal deelnemers: 4

Maximaal aantal deelnemers: 12

Tijdsduur: 2 uur

Data: Vrijdagmiddag van 13:30- 15:30 & 16:00-18:00*

Kosten: € 99 per persoon**

Inclusief: leer, fournituren, zilveren of goudkleurige ketting, exclusief lederen hengsel. Tijdens de workshop ontvangt u 5% korting op fournituren, leer en items in onze galerie.


Inclusief: een gezellige middag, koffie/thee en een koekje.


* Andere dagen en tijden in overleg


** Neem je moeder, vriendin of collega mee en profiteer van een leuke korting.

Altijd al willen werken in een professioneel atelier. Willen ervaren hoe het is om te werken op een industriële naaimachine. Dan ben je bij deze workshop aan het goede adres. Tijdens de uitgebreide workshop tassen maken, ga je aan de slag met twee stukken leer waarmee je vervolgens een van de vier modellen gaat maken. Ook is het mogelijk om een eigen draai aan jouw tas te geven.


Je kiest de kleur leer en gaat vervolgens knippen, snijden en stikken. Super leuk en super creatief. Onze voorbeelden zijn uitgevoerd in zwart leer, u hebt keus uit diverse verschillende kleuren en prints.


De prijs van de workshop is inclusief leer en fournituren. Tijdens de workshop is het mogelijk om fournituren en leer tegen een gereduceerd tarief aan te schaffen.


Minimaal aantal deelnemers: 1


Maximaal aantal deelnemers: 4


Tijdsduur: 3 uur


Data: Elke woensdagavond van 18:00- 21:00.


Andere dagen en tijden op aanvraag.


Kosten: € 129 per persoon

Inclusief: leer, fournituren, zilveren of goudkleurige ketting. Tijdens de workshop ontvangt u 5% korting op fournituren en leer uit het atelier.


Inclusief: een gezellige avond, koffie/thee en een koekje.

Wat doen wij?

Jouw stoute schoenen biedt al meer dan tien jaar leuke educatieve en creatieve cursussen en workshop op het gebied van schoenen, tassen en lederwaren. We werken met kleine groepen - minimaal twee en maximaal twaalf deelnemers. Onze vaste workshopdagen zijn dinsdag/woensdag/vrijdag. Wil je met jouw eigen groep een van onze workshops plannen, neem dan contact met ons op en plan je eigen dag/tijd. Bent u met meer dan 12. Informeer dan naar de mogelijkheden voor een workshop op maat/locatie.